Ubytování Třeboň penzion BonTre

Noční prohlídky pivovaru Bohemia Regent Třeboň

Zažijte si neobvyklou noční prohlídku pivovaru Bohemia Regent v Třeboni s průvodcem a pochodní. Projdete se mimo jiné i starým pivovarským podzemím, kde se vyrábí naše tradiční české pivo. Ochutnáte také domácí chléb pečený s použitím pivovarských kvasnic a mláta. Můžete ochutnat i nefiltrované nepasterizované pivo přímo z ležáckých tanků.

Prohlídky jsou každý pátek a sobotu od 20 hodin a je nutná rezervace na tel. čísle  777 357 090.

 

Pivovar Regent je součástí historického centra města. Najdete ho mezi dvěma branami (Svinenskou a Novohradskou), ve směru k rybníku Svět.

V pivovaru se vaří pivo Bohemia Regent, pod jehož značkou najdete různé druhy piva: klasický výčepní světlý ležák, super světlé výčepní pivo, přemium světlý a tmavý ležák, speciální polotmavé pivo, premium světlé pivo Kníže a velmi oblíbené kvasnicové pivo. Nádvoří pivovaru je nově zrekonstuované, v létě se zde pořádají nejrůznější kulturní akce a koncerty, nesmíme zapomenou na velmi oblíbené "pivovarské slavnosti". Navštívit pivovar můžete celoročně na objednání. U vstupní brány pivovaru se nachází pivovarská prodejna, kde si můžete zakoupit pivo a další předměty pivovaru Regent.

 

Procházka z penzionu

Pivovar Regent se nachází 5 - 10 minut pěší chůze a krásné procházky zámeckým parkem nebo po hrázi rybníka Svět od našeho ubytování Třeboň BonTre.

 

Patička webu

 

REZERVACE UBYTOVÁNÍ

 

Tel.: 736 676 609

 

 

Těšíme se na Vaši návštěvu!

 

 

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout